ENGLISH

Završna priredba 2019.

Povodom završetka školske godine, u petak 14. juna 2019. godine, učenici POŠ „Crnjanski“ i dečica iz PU „Kids Club“ realizovali su završnu priredbu. Pripremajući se za realizaciju programa školarci i mališani su zajedničkim snagama i istinskim zalaganjem nastojali da što verodostojnije dočaraju svoju Zemlju čuda.

Noseći sa sobom nedvosmislenu poruku da je svaka zemlja – Zemlja čuda, dečica su veoma hrabro i ponosno sve prisutne povela na zanimljivu i uzbudljivu avanturu na put oko sveta i omogućila im da upoznaju prostranu Rusiju, Nemačku sa velelepnim dvorcima, Austriju – domovinu Mocarta, arhitekturu Engleske, afrički raj, ritam Amerike, muziku Španije, magiju Francuske i lepote naše mile Srbije.

  

Kao nagradu za marljivost i predanost u radu i uloženi trud učenicima POŠ „Crnjanski“ svečano su uručene đačke knjižice i diplome za postignute rezultate na takmičenju „Misliša“. Uverenje za uspešno završene programe uručeno je predškolcima i mališanima PU „Kids Club“, a u znak motivacije za dalje napredovanje i ostvarene sportske rezultate, najmlađim sportistima uručene su medalje.

  

 

Leave Your Reply